Her er den: Første trailer til 'Kvinden i buret'

Med en blanding af en af Danmarks pt.

Med en blanding af en af Danmarks pt. mest sælgende forfatter og nogle af de mest talentfulde danske skuespillere ligger filmen 'Kvinden i Buret' op til at blive en af årets helt store blockbustere i de danske biografer.

Nikolaj Lie Kaas, Sonja Richter, Mikkel Boe Følsgaard og Søren Pilmark er nogle af de skuespillere, der spiller med i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bestseller 'Kvinden i buret', hvor Nikolaj Lie Kaas har hovedrollen som kriminalbetjent Carl Mørck. Filmen er instrueret af Mikkel Nørgaard, der står bag er kendt for en del TV 2-serier, blandt andet Anna Pihl, Klovn og Live fra Bremen.

Filmen har premiere den 3. oktober 2013, men nu har danskerne en mulighed for at få et lillebitte smugkig af filmen, da første trailer netop er blevet udgivet.