TV: Brudgom slået omkuld af fjernstyret helikopter

-

På YouTube florerer i disse dage en morsom video, hvor en brudgom bliver slået omkuld af en lille fjernstyret helikopter, da han er ved at få taget bryllupsfotos sammen med sin kommende kone.

To dage før parrets bryllup, var de ude i naturen for at få taget deres officielle bryllupsbilleder. Dette gjorde de blandt andet ved hjælp af et lille videokamera spændt fast til en fjernstyret helikopter, som en fotograf manøvrerede.

Selv om de havde øvet helikopterens flyvetur før selve videooptagelsen, formåede fotografen at miste styringen med det lille flyvende fartøj, der desværre ikke fik højde nok på og derfor ramte gommen direkte i hovedet. Han kunne efterfølgende fremvise en rift på kinden, men kom ellers ikke til skade, og både han og hans brud tog det hele med et smil.

Det er sågar dem, der har opfordret fotografen til at lægge videoen på YouTube, og både fotooptagelse og bryllup gik ellers som planlagt.