TV: Eks-prostitueret langer ud efter sexkunderne

Tanja Rahm, der er tidligere prostitueret, har med et blogindlæg, der revser sexkunderne, pustet nyt liv i debatten om købesex. Tanja Rahm, der selv

Tanja Rahm, der er tidligere prostitueret, har med et blogindlæg, der revser sexkunderne, pustet nyt liv i debatten om købesex.

Tanja Rahm, der selv var prositueret fra hun var 20 til 23 år, langer i et blogindlæg ud efter de mænd, der køber sex af prosituerede kvinder, for at sparke gang i debatten om prostitution, fordi det ifølge hende altid er de samme mennesker, der deltager i den debat.

Indlægget har fået 21.000 likes på Facebook, og Tanja Rahm har modtaget både positive og negative kommentarer fra folk.

- Når jeg vælger at gøre det her, så er det fordi, jeg føler mig enorm stærk – jeg føler mig stærk i forhold til debatten, jeg føler mig stærk i forhold til argumenterne. Når jeg bringer min egen historie i spil, så er det også for at gøre det helt klart, at jeg også taler, fordi jeg har en viden. Jeg har været der, så jeg synes også, jeg har belæg for at gå ud og fortælle noget om den her branche, siger hun i søndagens udgave af Go’morgen Danmark og understreger, at hun ønsker at ruske op i sexkunderne:

- Jeg er ligeglad med, at der er mange gode mænd, når jeg kigger på, at der også er en gruppe af mænd, som ikke er søde, som ikke tager hensyn til hende, som ikke kigger på det menneske, der er bag.

Du kan se hele indslaget i klippet øverst i artiklen.