49 timers spil: Kim ’Kanonarm’ slog verdensrekord

Kim ’Kanonarm’ Köbke kan kalde sig verdensmester, efter at han i weekenden spillede arkadespil i over 49 timer i træk og slog en 27 år gammel rekord.

Kim ’Kanonarm’ Köbke kan kalde sig verdensmester, efter at han i weekenden spillede arkadespil i over 49 timer i træk og slog en 27 år gammel rekord.

Det lyder måske mærkeligt, men Kim Köbke med tilnavnet ’Kanonarm’ har rent faktisk savnet den spillemaskine, som han i weekenden stod ved i hele 49 timer og 15 minutter.

Det fortæller han i tirsdagens udgave af 'Go' aften Danmark'.

Den 49-årige spilentusiast smed en tokrone i maskinen lørdag ved middagstid og spillede derefter rumspillet 'Gyruss' uafbrudt frem til mandag ved samme tid, hvor kroppen sagde stop. Undervejs slog han verdensrekorden fra 1987.

- Under forløbet fik jeg ondt i benene - og også i min kanonarm. På et tidspunkt fik jeg synsforstyrrelser. Der så jeg nogle røde og grønne mønstre overalt, lyder det fra den nyslåede rekordholder.

De to ejere af spillehallen Chassis Arcade på Østerbro i København, hvor Kim 'Kanonarm' gennemførte sit 'maraton', Chrisstoffer Nightinglam og Julian Roland Andersen, kalder bedriften for ”en kæmpe præstation”, der dog krævede en del opvartning undervejs.

- Vi skulle sørge for, at der hele tiden var nogen, der holdt øje med Kim. Man ved jo ikke, hvad der kan ske, når man er vågen så længe - om han lige pludselig besvimede. Så vi holdt hele tiden øje med, at han fik noget at spise og drikke, fortæller Julian Roland Andersen.

I timerne, hvor Kim ’Kanonarm’ slog rekorden, levede han af pizza, cheeseburgere, peanuts og vand.

Du kan se hele interviewet med verdensmesteren og hans kammerater i klippet øverst i artiklen, hvor du også kan se billederne, der dokumenterer rekorden.