Guide: Sådan tapper du den sunde saft fra havens birketræer

Saften fra birketræet indeholder en lang række gode vitaminer og mineraler, og det er nemt at tappe den fra træerne hjemme i haven.

Foråret er sæson for birkesaft, og det er let at lære, hvordan man tapper birkesaften fra havens træer og bruger den i madlavningen, hvor den eksempelvis kan indgå i stedet for vand.

Birkesaft, der også kan drikkes rent, er spækket med gode vitaminer og mineraler og udgør dermed et sundt og naturligt kosttilskud i hverdagen.

I klippet over artiklen forklarer Martin Jørgensen fra Is fra Skarø, hvordan man let kan tappe den sunde saft fra birketræerne hjemme i haven.

Du kan også se hele udsendelsen fra Frihuset på TV 2 Play: Se Frihuset på TV 2 Play

ADGANG TIL TV 2 PLAY
Tilgår du denne artikel fra en smartphone eller tablet skal du åbne vores TV 2 Play-app for at se det. Hvis du ikke har den, kan den hentes gratis i App Store (iPhone/iPad/IPodTouch), Google Play (Android 4.x) eller Windows Phone Store og Windows Store (Windows Phone/Windows 8).

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 Play, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.