Her er de bedste skønhedsprodukter til børnene

-

De fleste små piger elsker neglelak og anden pynt. Men hvad skal man købe, hvis man ikke er interesseret i, at sine unger bliver smækfyldt med giftstoffer?

Katrine Roug, chefredaktør på keiki.dk, tager os ved hånden og udpeger en række sikre vindere i kategorien børne-beauty. Og inden børneskønhedskonkurrenceklokkerne ringer, skal det fastslås, at hendes guide ikke kun er centreret omkring udsmykning af negle og hår, men også inddrager generelle plejeartikler til børn.

- Det lyder vildere end det er, for i bund og grund dækker børne-beauty jo bare over plejeprodukter til børn. Og når man snakker produkter til børn, så handler det faktisk om at bruge så lidt som muligt, bemærker hun indledningsvist.

Katrine Roug begynder sin guide med, hvad man skal have ved hånden, når børnene er blevet beskidte og der skal bobler i badekarret. Her foreslår hun mandelolie til babyerne, sæbe der ikke svier i øjnene og shampoo der dufter af ananas.

Dernæst giver hun også sin anbefaling på et aktuelt behov: Beskyttelse mod solens faretruende stråler.

- Det vigtigste lige nu er faktisk solcreme til ungerne. Smør dem fra morgenstunden. Det er ikke kun ansigtet - det er også hals, arme og hænder som minimum. Og hvis man sender dem afsted i shorts, så husk benene også, siger Katrine Roug.

I ovenstående video kan du også hvor meget, man skal bruge, og hvilken faktor, hun foreslår.

Katrine Roug udstikker selvfølgelig også et par retningspile, når det kommer til det sande beauty-univers; pynten. Hun har bl.a. medbragt noget så sjældent som en prisvindende hårbørste, en håndfuld institutionsvenlige hårelastikker og endeligt giftfri neglelak specielt lavet til børn, som samtidig er nemt at få af.

I ovenstående video kan du få alle detaljer og bl.a. også høre, hvad Katrine Roug har taget med til drengene.

Du kan også se hele Go' morgen Danmark på TV 2 PLAY her.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 PLAY, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.