Film om 92-triumfen: Han skal spille Ricardo

16x9
Ulrich Thomsen får æren at at portrættere Richard Møller Nielsen i den kommende spillefilm om EM-triumfen i 1992. Foto: Polfoto

Danmark er ikke med til sommerens VM-slutrunde i Brasilien, så mens 32 nationer kæmper om guldet, må vi herhjemme fortsat drømme os tilbage til de gla

Danmark er ikke med til sommerens VM-slutrunde i Brasilien, så mens 32 nationer kæmper om guldet, må vi herhjemme fortsat drømme os tilbage til de glade dage under Europamesterskaberne i 1992.

Den danske EM-triumf ligger mere end 20 år tilbage, men skulle er man for ung til selv at have oplevet slutrunden og den overraskende danske sejr, er der nu hjælp på vej.

En ny spillefilm om de danske EM-helte er nemlig på vej. Filmen får titlen Sommeren '92.

Til at spille hovedrollen som landstræner Richard Møller Nielsen har man valgt Ulrich Thomsen.

Filmen skal instrueres af Kasper Barfoed, der tidligere har instrueret blandt andet familiefilmen Tempelriddernes skat og thrilleren Kandidaten.

- Richard Møller indeholdt både varme, humor, ærgerrighed og temperament, og det kræver en modig skuespiller at fylde den rolle ud. Jeg glæder mig også utrolig meget til at præsentere resten af vores stærke cast, som kommer til at bestå af både nogle af vores største nye talenter og mest erfarne skuespillere, siger Kasper Barfoed.

Sommeren ’92 ventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2015.