Han får lov at bryde de kongelige regler til brylluppet

Et royalt bryllup behøver ikke nødvendigvis være lig med gamle traditioner, klassisk musik og fine etiketter. I hvert fald ikke når brudeparret hedder prins Carl Philip og Sofia Hellqvist. 

Parret skal giftes den 13. juni, og selvom brylluppet både involverer hestevognstur, slotskirke, kanonsalutter og middag i slottets balsal, er der også ting, der afviger lidt fra den royale protokol. 

Efter middagen på slottet vil der være dans, og her har prinseparret blandt andet inviteret den verdenskendte, svenske dj Avicii til at komme og spille (Hør hans hit 'Wake me up' ovenfor). Og modsat de andre gæster, der med stor sandsynlighed ankommer i enten smoking eller gallakjoler, får den 25-årige dj lov at køre en helt afslappet stil. 

- Det bliver rigtig sjovt. Det er helt klart en ære. Jeg får lov at beholde kasketten på, fortæller Avicii, der bærer det borgerlige navn Tim Bergling, til Aftonbladet.

Ifølge avisen mødte Tim Bergling den svenske prins på Ibiza. 

- Der hang vi ud og snakkede ret længe. Han er en fantastisk skøn og en god fyr, faktisk meget ydmyg, fortæller Tim Bergling til NRJ. 

Bryllupsgæsterne, der ifølge Billed-Bladet tæller dronning Margrethe, prins Henrik, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary får også lov at opleve kunstnerne Caroline Hjelt og Icona Pop til brylluppet. 

Carl Philip friede til Sofia Hellqvist sidste år efter cirka fem års parforhold. Da parret begyndte at blive spottet, sammen skabte det en del polemik. Sofia Hellqvist er nemlig tidligere deltager i realityprogrammet 'Paradise Hotel', har fået taget flere nøgenbilleder og kysset med den verdenskendte pornostjerne Jenna Jameson - og det ikke ligefrem noget, den svenske befolkning - eller for den sags skyld det svenske kongepar - fandt særligt passende for en kommende prinsesse. 

Men prinsesse det bliver hun nu, blev det afsløret for et par uger siden, da hun deltog i en såkaldt "lysning" i Slottskyrkan i Stockholm, hvor det blev fastlagt, at hun får titlen 'Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Sofia, Hertuginde af Värmland'. Det betyder, at hun må opgive jobbet som generalsekretær for velgørenhedsorganisationen Project Playground. Den nye titel forhindrer hende nemlig i at have et betalt arbejde eller eget firma. 

Netop det var grunden til, at Carl Philips svoger, Chris O'Neill, der giftede sig med prinsesse Madeleine i 2013, sagde nej tak til en royal titel. Han ønskede nemlig at bibeholde sit arbejde og sine firmaer.