Opskrifter fra 'Badehotellet': Sådan laver du fru Andersens retter

Se 'Badehotellet' på TV 2 Play. 

Kan du heller ikke få nok af 'Badehotellet'? Så kan du genskabe stemningen derfra hjemme i dit eget køkken.

Der er fuld gang i køkkenet, når Fru Andersen disker op med klassiske, danske retter til gæsterne på Badehotellet.

I aftenens afsnit blev der blandt andet serveret høns i gelé, hamburgerryg med stuvet spinat og kakaobudding. Falder særligt den førstnævnte ret i din smag, skal du dog være ude i ret god tid. 

Det tager nemlig to dage at lave høns i gelé, fordi geléen skal have tid til at stivne helt inden servering. 

Tidligere har menuen i 'Badehotellet' stået på æblesuppe, forloren skildpadde og gammeldags pandekager.

Du finder alle opskrifterne fra tidligere afsnit ved at klikke her.

Velbekomme.