Her er alle aspiranterne i Korpset

30 danske mænd prøver kræfter med elitestyrkernes træning i TV 2-programmet 'Korpset'. Mød dem alle lige her.

Vi lever i en tid, hvor der er stort fokus på fysiske præstationer. Men i programmet 'Korpset' ønsker TV2 at vise, at virkelig råstyrke ikke kan måles på musklernes størrelse, men skal findes i psyken.

Fire tidligere jægersoldater har specialdesignet et kursusforløb, baseret på deres egne oplevelser og erfaringer, som 30 danske veltrænede mænd skal igennem. Af dem er der nu 14 aspiranter tilbare i forløbet, og du kan stemme på din favorit herunder.

Afstemning

De har meldt sig for at prøve deres fysiske og mentale styrke af. For først, når de har presset sig selv til det yderste, ved de, om de har, hvad der skal til for at blive elitesoldat. Om de er gjort af det rette stof.

Deltagerne kommer igennem timelange marcher med tung oppakning, udspring fra vilde højder og bagholdsangreb, der kan få selv de mest hardcore mænd til at stivne af skræk.

Herunder kan du læse om de 30 deltageres baggrund og motivation for at melde sig til programmet. 

Her er de 30 aspiranter