De startede 30 danske mænd: Her er de tre, der kunne gå hele vejen

30 danske mænd startede ud i TV 2-programmet 'Korpset' - men kun tre overvandt det psykiske og fysiske pres.

Du skal være gjort af det helt rette stof, hvis du vil være elitesoldat. Det har de tre aspiranter, der gik hele vejen i 'Korpset', mærket på eget krop. 

På otte døgn har de vandret i timevis med tung oppakning under en vesterhavsmarch, kæmpet i en grusgrav - og blevet konfronteret med deres frygt under selvtillidsprøven "Død mur baglæns".

De har været på flugt i 24 timer, hvor de faldt i baghold. Og siddende på et koldt stengulv i et fængsel med skrig og skrål i ørerne, kunne de i knap et døgn kun vente på at komme under afhøring af fire professionelle afhøringsfolk. 

Morten, Kenneth og Frederik fra 'Korpset - gjort af det rette stof'
Morten, Kenneth og Frederik fra 'Korpset - gjort af det rette stof' Foto: Mastiff / TV 2

- Vi kunne stoppe, når vi ville. Og tanken strejfede mig flere gange, når man kæmpede mod, at kroppen vil give op. Det hele vælter sammen omkring dig, men så må du sige: Hold nu op - om lidt er det slut, fortæller Frederik Bundesen og tilføjer, at det flere gange var støtte fra holdkammeraterne, der holdt ham oprejst.

Det er fire tidligere jægersoldater, der har specialdesignet et kursusforløb, baseret på deres egne oplevelser og erfaringer.

De 30 danske mænd har meldt sig til programmet for at prøve deres fysiske og mentale styrke af. For først, når de har presset sig selv til det yderste, ved de, om de har, hvad der skal til for at blive elitesoldat. Om de er gjort af det rette stof.

Herunder kan du læse mere om deres motivation: