Vis os dine evner som Nybygger og vind 25.000 kroner

Har du noget i din bolig, du er særlig stolt af? Så send et billede af det og deltag i konkurrencen om et gavekort på 25.000.

I Nybyggerne skal fire par gøre deres boligdrømme til virkelighed, når de istandsætter et helt tomt hus ét rum ad gangen.

Vi vil gerne se det rum i din bolig, som du er mest stolt af at have istandsat. Send os et par billeder eller en kort video (max 1 minut og max 20 MB) af det rum i huset, du selv har istandsat helt eller delvist. Fortæl også lidt om tankerne bag din stil i rummet.

Send billeder eller video til nybyggerne@tv2.dk – så kan du vinde et gavekort på 25.000 kroner til Aubo Køkken og Bad.

Periode og præmie

Konkurrencen løber fra onsdag den 15. februar 2017 til onsdag den 19. april 2017.

Når Nybygger-finalen ruller over skærmen den 19. april, udvælger vi den heldige vinder af et gavekort på 25.000 kroner til Aubo Køkken og Bad.

Vinderen udvælges af TV 2s team bag Nybyggerne og får direkte besked på e-mail.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 DANMARK A/S forbeholder sig retten til at anvende dit bidrag i andre sammenhænge på Facebook og på tv2.dk.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderen af konkurrencen.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S, Metronome og medlemmer af disse ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.