Vind 2.500 kroner med ugens vindere i Nybyggerne

'Nybyggerne' er tilbage - og I år får du som seer også mulighed for at vinde fede præmier efter hvert program.

Hver onsdag kan du i Nybyggerne på TV 2 følge fire pars boligdrømme blive til virkelighed, når de istandsætter et helt tomt hus ét rum ad gangen.

Hver torsdag kan du på ugens aktuelle vinderpars Facebookside deltage i en konkurrence om at vinde 2.500 kroner til Silvan.

Sådan deltager du

Har Nybyggerne lige lavet soveværelset, kan du på soveværelse-vindernes Facebookside finde et opslag om ugens konkurrence.

Du deltager ved at uploade et billede af en yndlingsdetalje fra dit eget soveværelse i tråden under konkurrenceposten. Det kan fx være et billede af din hjemmelavede seng, en særlig natlampe du har fundet på et marked eller noget helt tredje.

Hold øje med de fire pars facebooksider ved at følge dem på Facebook her:

Periode og præmie

Konkurrencen starter i uge 7 den 16. februar og løber hver uge fra torsdag til søndag i 10 uger. Konkurrencen slutter i uge 16 søndag den 23. april.

Der er i alt 10 præmier á 2.500 kroner (totalværdi: 25.000 kroner).

Sådan kontaktes vinderen

Sammen med vinderparret i den aktuelle uge udvælger TV 2 den heldige vinder af et gavekort på 2.500 kroner til Silvan.

Vinderen bliver tagget direkte i Facebook-tråden på den par-side, hvor den aktuelle ugekonkurrence afholdes. Vinderen vil blive bedt om at sende navn, adresse, e-mail, telefonnummer og fødselsdato til en e-mail til en TV 2-ansat.

Hvis vinderen ikke sender en e-mail med adresseoplysninger inden for 48 timer (efter vinderen er blevet kontaktet), bortfalder retten til præmien, og der udvælges en ny vinder. Vinderen modtager derefter information om gavekortet direkte fra Silvan på e-mail.

Oplysninger om persondata

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at TV 2 DANMARK A/S forbeholder sig retten til at anvende dit bidrag i andre sammenhænge på Facebook og på tv2.dk.

Udbyder af konkurrencen er: TV 2 DANMARK A/S, Teglholm Allé 16, 2450 København SV

Personlige oplysninger bruges udelukkende til at kontakte vinderen af konkurrencen.

Ansatte hos TV 2 DANMARK A/S, Metronome, Silvan og medlemmer af disse ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Ansvar

TV 2 DANMARK A/S tilstræber, at information og indhold til enhver tid er opdateret og korrekt, men kan dog ikke garantere, at indholdet er fejlfrit og komplet. Derfor fraskriver TV 2 DANMARK A/S sig alt ansvar i tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

TV 2 DANMARK A/S har ret til at ændre konkurrencebetingelserne eller stoppe konkurrencen uden varsel, hvis det findes nødvendigt og har i den forbindelse også ret til ikke at udløse præmien.