Det så du ikke på tv: Her får kvinderne problemer i 'Nybyggerne'

Det endte både med buler i bilen og flækkede fliser, da 'Nybyggerne' skulle lave badeværelser. Se her de eksklusive klip, der ikke var med på tv.

Som nye nybyggere er der mange ting at holde styr på, når der skal bygges badeværelse. Og det kan godt skabe problemer - måske især for kvinderne i 'Nybyggerne'.

For hvad, man ikke ser i selve tv-programmet, er, at både Marianne, Christine og Anne undervejs kommer galt afsted på hver deres måde.

- Det, der sker, er, at vi bor på en bakke. The hills of Aalborg. Og hvis man så drejer lidt skævt med traileren, går det galt, forklarer Christine Penthien Delmar fra 'Blåt hus'.

"Du har ødelagt bilen"

Da hun skal bakke, laver traileren derfor en dyb bule i bilen - og det er hendes kæreste Mikkel ikke helt tilfreds med.

- Christine forhelvede, du har ødelagt bilen. Den er banket helt ind. Åh, det irriterer mig, siger han i situationen, men bløder så senere op.

- Det er også træls med de trailere. Så drejer de og alt muligt, når man skal bakke med dem. Jeg skal også altid hjælpe min mor, siger han drillende.

Se i videoklippet øverst, hvor galt det går for Christine, Anne og Marianne. Herunder kan du se, hvordan Cecilie og Jonas tackler pludselig at være bremset i arbejdet:

Forskellen mellem københavnere og jyder skal måske findes i pauserne, kan man se i 'Nybyggerne'.

Flækker fliser midt om natten

Hos Anne og Todd i 'Grønt hus' er det inde i selve badeværelset, der opstår problemer for Anne.

Her er hun nemlig, efter det er blevet mørkt, kommet i lære som fliseskærer hos Todd - og det resulterer i flere knækkede fliser undervejs.

- Hvorfor er det svært for mig, når det ikke er for dig? Jeg kan ikke forstå, hvordan jeg kan være så dårlig til det her, siger Anne Bach og tilføjer:

Nybyggerne kæmper om 2,9 millioner kroner

Fire par skal i løbet af 10 uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge, men ubegrænsede mængder kreativitet og knofedt.

Peter Ingemann følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

I finalen, der sendes live, afgør seerne via sms, hvilken familie, der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig til en værdi af 2,9 millioner kroner.

'Nybyggerne' bliver sendt hver onsdag klokken 20.00 på TV 2

- Når mænd gør det, er det bare "knæk". Når jeg gør det, skal jeg lægge alle mine kræfter i.

Mister nøglerne til bilen

Under processen opstår der også pludselig problemer for Marianne i 'Gult hus', efter parret har haft startproblemer med vinduet. Midt i det hele har hun nemlig mistet bilnøglerne - tror hun.

- Hvis jeg har for mange ting i hovedet, så kan jeg ikke huske, hvor jeg har lagt noget, forklarer Marianne Hjorth, der går op og ned i huset og tilbage til bilen for at lede efter dem.

Først da hun læner sig indover førersædet, mærker hun noget i sin forlomme i skjorten.

- Åh for satan. Jeg har selvfølgelig lagt dem ned i lommen her, griner Marianne Hjorth, der samtidig ser sit snit til også at drille sin mand.

- Forleden dag ledte Steen efter en lille kost, og jeg spurgte så senere, om han havde fundet den. Det havde han, men han ville ikke sige hvor. "Hvorfor ikke", spurgte jeg. "Fordi jeg havde den i hånden", fortæller Marianne Hjorth.

Her er de fire par i Nybyggerne