Nybygger-par har lagt deres liv om efter optagelserne - og smidt 25 kilo

Kiloene er raslet af Cecilie og Jonas, der siden optagelserne til 'Nybyggerne' har gennemgået en stor livsstilsforandring.

Burgere, mælkesnitter og massevis af hotdogs i det lokale byggemarked. Som nybyggere er der ikke altid tid til at lave et ordentligt måltid - og derfor endte det for deltagerne i rødt hus, Cecilie Handberg og Jonas Henriksen, ofte med den nemme løsning under optagelserne til TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

Men efter, parret er kommet tilbage til hjemmet i Søborg, er der sket store forandringer på den front.

- Efter vi har spist junkfood i ni uger, blev vi simpelthen så trætte af det. Vi havde slet ikke lyst til at bestille en pizza eller andet usundt. Vi havde fået nok. Nu har vi skåret alt det væk og lever i stedet efter vores sunde fornuft, siger Cecilie Handberg til TV 2.

Målet er endnu et større vægttab

Parret har siden oktober ryddet skabene for usunde ting. Måltiderne er blevet erstattet med kød og grøntsager - og det har haft en stort betydning for både deres udseende og energiniveau.

Forandringen kan også ses på badevægten. I alt har parret tabt 25 kilo. Cecilie Handberg har tabt 15 kilo, mens Jonas Henriksen har tabt de resterende 10 kilo.

Men selvom kiloerne rasler af dem, er parrets nye livsstil ikke mere stringent, end at der stadig er plads til hygge.

- Det er dejligt, at vi kan se og mærke det - men det handler om at hygge sig. Det må aldrig blive en sur ting. Det gider vi ikke. Men så længe vi stadig kan se en forandring, fortsætter vi, siger Cecilie Handberg, der har et mål om at tabe sig 21 kilo.

- Vi hygger stadig i weekenderne. Pointen er nemlig, at det ikke er en kur.

Se Cecilie Handberg og Jonas Henriksens store forvandling her:

Klar til børn

Til daglig arbejder Cecilie Handberg som folkeskolelærer, mens Jonas Henriksen studerer til lærer.

Hvis drømmen om Nybygger-huset bliver til virkelighed, kommer der formentlig til at ske forandringer på hjemmefronten. Parret har nemlig planer om at rykke teltpælene op og flytte til Aalborg.

Cecilie Handberg vil sige sit job som skolelærer op, og i stedet vil hun være selvstændig med sine kreative tegninger. Jonas Henriksen vil rykke sit studie til den nye by. Samtidig drømmer familien også om at få børn.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har smidt p-pillerne. Så nu må vi se, hvornår der sker noget. Det er jo aldrig til at vide.

Jonas og Cecilie er endnu ikke blevet gravide, men de håber, at der snart sker noget. Parret har fortsat planer om at blive gift - men det egentlige bryllup, der var planlagt til februar i år, er blevet udskudt på ubestemt tid.

'Nybyggerne' bliver sendt hver onsdag klokken 20.00 på TV 2. Herunder kan du læse mere om parrene ved at trykke på billederne:

Her er de fire par i Nybyggerne