Drama i tv-program kunne være endt helt galt: - Jeg blev så ked af det

Når man er stresset, kan man hurtigt glemme helt basale ting som håndbremsen - og det var tæt på at ende helt galt i sidste afsnit af 'Nybyggerne'.

Finalen nærmer sig i TV 2-programmet 'Nybyggerne', og efter ti uger med slid og slæb kan det efterhånden være svært at bevare fokus.

Det må Marianne og Steen sande i det sidste afsnit, hvor en parkering på bakken ved Gult Hus går helt galt.

- Da vi stiger ud af bilen og går ind i køkkenet, kan jeg pludselig høre en hvislende lyd. Gud, så går det op for mig: Jeg har glemt at trække håndbremsen - og da jeg kom ud, blev jeg rystet i min grundvold, fortæller Marianne Hjorth om episoden.

Alt kunne være sket

Bilen var nemlig - med kameraet tændt i forruden - rullet ned af bakken og endt i en stor sandbunke længere nede.

- Jeg blev så bange for, at den havde ramt nogen, så jeg skreg på Steen. Hvis der var gået nogen dernede - alt kunne jo være sket, siger Marianne Hjorth.

Hverken dyr eller mennesker var dog i nærheden af den rullende bil - til gengæld kom alle naboer med det samme til undsætning. Bilen havde nemlig sat sig godt og grundigt fast i sandet.

- De baksede og brugte rigtig meget tid på det, og den hjælpsomhed blev jeg selvfølgelig utrolig rørt over, fortæller Marianne Hjorth.

Sådan stemmer du i finalen på 'Nybyggerne'

Nybyggerne-finalen sendes live onsdag på TV 2 lige efter 10. afsnit, der sendes klokken 20.00.

Det er seerne, der afgør via sms, hvilket par der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig til en værdi af 2,9 millioner kroner.

Allerede fra kl. 20.00 onsdag kan du stemme ved at sende en sms med deltagernes kode til 1234. Du kan højest stemme 12 gange i alt. Pris per sms: 5 kr. + alm. sms-takst. 14 dages fortrydelsesret frafalder.

Parrenes SMS-koder:

Gult hus: Marianne og Steen - MS

Grønt hus: Anne og Todd – AT

Rødt hus: Cecilie og Jonas - CJ

Blåt hus: Christine og Mikkel - CM

Chokket ramte hårdt

Hvad man ikke ser i programmet, er, at Marianne og Steen derfor efterfølgende inviterer de tre andre par til fest i Gult Hus som tak for hjælpen.

Selvom chokket i dag har lagt sig, glemmer Marianne Hjorth dog ikke den følelse, da hun kiggede ud af 'Nybygger'-huset, og bilen var væk.

- Den fornemmelse, da jeg så bilen. Jeg blev så ked af det. Tænk, hvis den havde ramt nogen, så kunne jeg ikke leve med mig selv. Heldigvis skete der kun materielle skader med bilen, siger Marianne Hjorth.

Se, hvordan det så ud inde fra bilen, da den trillede ned af bakken fra 'Nybygger'-huset øverst i videoen.

Hvem, der vinder 'Nybyggerne', bliver afgjort onsdag aften klokken 20.00 på TV 2. Her afgør seerne via sms, hvilket par der vinder konkurrencen og dermed et hus til en værdi af 2,9 millioner kroner. Se i faktaboksen længere oppe, hvordan du stemmer på dit favoritpar.

Her er de fire par i Nybyggerne