Rørt mor efter sejr i 'Nybyggerne': - De har været så meget igennem

Det var ikke kun Anne og Todd, der græd af glæde, da de vandt deres drømmehus i 'Nybyggerne' - også Annes mor var meget rørt.

Tårerne fik frit løb hos flere, da seerne onsdag aften kårede Anne og Todd som vindere af TV 2-programmet 'Nybyggerne'.

På sidelinjen stod blandt andet Anne Bachs mor Dorthe Bach, som havde svært ved at forstå, hvad der lige var sket.

- Jeg sad og kiggede på de andre par og var sikker på, at nogle af dem ville vinde. Så jeg blev fuldstændig paf - og så kom tårerne bare. Jeg er så lykkelig for, at de for Lilys skyld kan få det her hjem, siger Dorthe Bach efter finalen til TV 2.

Det har været svært dem

Anne og Todd kunne efter programmet følge med Peter Ingemann ud til deres præmie: Det drømmehus, de selv har indrettet, til en værdi af 2,9 millioner kroner.

I Grønt hus ventede familie og venner med champagne og sang - klar til at fejre begyndelsen på et nyt liv for Anne og Todd.

- Det bliver så stort for dem. De har været så meget igennem, og det har været svært for dem, fordi Todd kommer fra New Zealand og har familie der, og jeg har da været bange for, at de ville slå sig ned der. Så jeg er bare lykkelig over, at de bliver her, og jeg har taget Todd til mig som min søn, siger Dorthe Bach.

Kunne have givet op

Det var netop i New Zealand, at Anne og Todd faldt for hinanden for knap 10 år siden, da Anne var på jordomrejse.

Dengang lå det ikke i kortene, at de skulle have hus og barn sammen. Men da Anne skulle hjem til Danmark, sagde Todd "Jeg kommer og tjekker det ud" – og lige siden har de været sammen.

- Vi var unge og forelskede, og der har været mange tidspunkter, hvor vi kunne have givet op. Men hvis vi gjorde det, ville den anden jo forsvinde om på den anden side af jorden, og det faktum har gjort os meget tætte fra starten, har Anne Bach tidligere fortalt til TV2.

Eneste datter og barnebarn

Siden har de sammen fået datteren Lily - og det glæder Annes mor Dorthe Bach, at hendes barnebarn nu får det hjem - og det børneværelse - som hun allerede har taget til sig. Og at familien er endt i netop det kvarter, som de hele tiden har drømt om at bo i.

- Anne er jo min eneste datter, og Lily er mit eneste barnebarn. Så det er fuldstændig ubeskriveligt og uvirkeligt, og jeg tror, at der går lang tid før, jeg fatter det, siger Dorthe Bach.

Tryk på billedgallerier herunder og gå på opdagelse i Anne og Todds færdige 'Nybygger'-hus: