Arne og Carlos strikker påskekugler

Strikkeguruerne er tilbage og viser dig, hvordan du strikker smukke, norskinspirerede påskekugler

Sidst de var på besøg, strikkede de julekugler, nu strikker de påskepynt - og de gør det med så stor succes, at hele verden har fået øjnene op for dem.

De to norske strikkeguruer Arne og Carlos er netop kommet hjem fra en rejse til Asien, hvor de har gjort reklame for deres nye bog 'Påske hele året. Og overalt hvor de kommer, bliver de modtaget som stjerner af deres strikkefans:

"Folk er vilde med strikning overalt, det er den nye dille, og det er de mest cool typer, der strikker i dag," fortæller Arne.

De unge er vilde med strikning
Og hvis du tror, at det er de gråhårede bedstemødre, der står i kø for at få tips af Arne og Carlos, så kan du godt tro om igen.

"Der er flere og flere unge mennesker, der er begyndt at strikke. Vi mærker det, fordi dem, der kontakter os, bliver yngre og yngre - helt ned til 14 års alderen," fortæller Carlos.

Arne og Carlos har tidligere strikket for de store modehuse, som f.eks. Comme des Garcons, men har valgt modebranchen fra for i stedet at strikke deres egne norskinspirerede trøjer, kugler og andre pynteting.

Klassiske, norske motiver
Og nu står den altså på påskepynt:

"Vi strikker efter nogle gamle opskrifter, som vi mener passer til påske. Det er klassiske motiver som blomster, skov og hytter," fortæller Arne.

Se med i de to videoer her på siden og bliv inspireret af Arne og Carlos' fine påskepynt.

Arne og Carlos bog 'Påske hele året' udkom på dansk den 13. februar. Nærmeste forhandler henvises på www.koppelwrite.dk.