Din tatovering kan skaffe dig en kæreste

16x9
tatoveringskærlighed Foto:

Rækken af nichesites på nettet, hvor du kan finde en date eller kæreste, vokser.

Rækken af nichesites på nettet, hvor du kan finde en date eller kæreste, vokser. Et af de seneste skud på stammen er Tatsdating.dk, et datingsite for alle med en passion for tatoveringer.

Sitet gik i luften 25. april i år, og på knap fire måneder har sitet fået godt 2600 medlemmer.

Bag sitet står Nicolaj Skannerup.

"TatsDating er et mødested for alle, der er vilde med tatoveringer. Vores medlemmer tæller alle lige fra den pædagogstuderende med en lille rose på anklen til den selvstændige med en kæmpe drage på ryggen. Her er kort sagt plads til alle" siger Nicolaj Skannerup.

Idéen til sitet opstod, da han så en tv-udsendelse om københavnske tatovører, hvorimellem der var reklamer for datingsider på nettet.

"Så hvorfor ikke kombinere de to ting?" spørger stifteren af TatsDating, der ganske vist ikke selv har en eneste tatovering, endsige har planer om at få en.

Er der romantik i tattoos?
Hans egen forklaring på den forholdsvist store tilslutning, som TatsDating har oplevet, er, at sitet tilbyder et vigtigt alternativ til de store, kendte datingsites.

"Til forskel fra de fleste andre datingsites er vores site i mørkt design og med store billeder af tatoverede mennesker i baggrunden for at appellere til brugerne. Vi lægger meget vægt på, at sitet er for alle, og vi har da også en håndfuld medlemmer uden tatoveringer, som har oprettet en profil, fordi de godt kunne tænke sig en date eller kæreste med tatoveringer. Men jeg har også hørt fra flere brugere, som har følt, at der bliver set skævt til deres tatoveringer på andre datingsites, og at de derfor er glade for at have fundet TatsDating," fortæller Nicolaj Skannerup.

Men bare fordi man har en tatovering, betyder det jo ikke, at man er som skabt for hinanden. Alligevel mener Nicolaj Skannerup, at tatoveringerne giver et godt udgangspunktfor en gensidig interesse.

"Der er nogle særlige fællestræk for folk med tatoveringer. Rigtig mange af dem er visuelt orienterede, og tatoveringer har en stor betydning for dem, der får dem. Mange har fået tatoveringer lavet i forbindelse med store ting, der er sket i deres liv. På den måde har de et godt udgangspunkt for at tale sammen og lære hinanden at kende," mener stifteren, der håber på fortsat vækst for TatsDating.dk.

"Vi skal have 10.000 medlemmer inden for et år," siger han.

Ifølge Gallup er der i dag 650.000 danskere, der har en tatovering.

Du kan besøge TatsDating via linkboksen øverst til højre.