TV: Suede spiller for Lisbeth Østergaard

Suede bragede igennem i 90'erne med hits som "Trash" og "Beautiful Ones". Det engelske band opløste sig selv i 2003, men nu er de tilbage efter 10 års pause.

Lisbeth Østergaard fik her til morgen fornemt besøg af forsanger Brett Anderson, der i den bløde sofa fortalte om, hvor svært det kan være at gøre comeback efter 10 år væk fra hinanden og musikscenen:

- Det er hårdt at lave en plade, og det er hårdt at komme tilbage efter 10 år. Vi skulle finde hinanden igen, men jeg er meget stolt, og jeg synes, vi har gjort det godt, fortæller Brett Anderson.

- Vi trængte til en pause
Det var ikke uenighed, der førte til bandets opløsning for 10 år siden:

- Vi opløste ikke vores band, fordi vi var uvenner, men vi trængte til en pause og til at finde noget ny energi, fortæller Brett Anderson.

Den energi har bandet tilsyneladende genfundet - og det til stor glæde for deres mange danske fans, der kan glæde sig til en sommerkoncert med Suede den 27. juni i Tivoli.

Du kan se Lisbeth Østergaards interview med Brett Anderson øverst på siden. Nedenunder her kan du høre Suede spille storhittet "Trash" samt en særlig akustisk version af deres nye nummer "It Starts and Ends With You".

.

.