Go' kur 2012 - madplan til uge 1

16x9
Go'kur 2012 Foto:

Velkommen til Go' kur 2012 - verdens bedste kur.

Vi har gjort det let for dig at leve sundt og lækkert og samtidig tabe dig. Første madplan inkl. opskrifter og indkøbsliste finder du lige her.

.

.

Kuren er udviklet af ernæringsekspert Christian Bitz, der i samarbejde med kokken Claus Holm har lavet lækre, sunde og nemme opskrifter til alle ugens dage.

Opskrifterne er beregnet til fire personer, men husk du skal spise, til du ikke er sulten mere. Ikke til du er propmæt, eller tallerknen er tom.

Vi har fokus på mad med masser af smag og sørger samtidig for, at du får brugt dine rester. Kuren fungerer således bedst, hvis du holder dig så meget til planerne som muligt. Gør du det, kan du regne med et vægttab på mellem 4-6 kilo på de 4 uger.

Mormorkøkkenet vendt på hovedet
Madplanen byder på en fiskedag, en fræk fredag, hvor der skal hygges, en "sunday-dinner", en suppedag, og så prøver vi i det hele taget at vende mormorkøkkenet lidt på hovedet.

Vi håber, opskrifterne giver dig lyst til at spise. Lyst til at leve. Lyst til at flytte dig. Bare lidt ad gangen. Vi håber kort og godt at Go'kur giver dig lyst til at blive sundere og slankere. Det har du fortjent!