Årets dyreste villa solgt for 40 millioner kroner

16x9
Den 659 kvadratmeter store villa på Vedbæk Strandvej blev sat til salg i april 2015. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

En luksusvilla på strandvejen i Vedbæk sætter rekord og bliver årets hidtil dyreste handel.

Træningscenter, indendørs-pool, panorama-udsigt og tennisbane.

Det er bare nogle af de ting, der fik nullerne til at rulle, da en 659 kvadratmeter stor villa på Vedbæk Strandvej blev sat til salg. Nu er huset netop blevet solgt for 40 millioner kroner, og dermed er den årets absolut dyreste handel.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Da Vedbækvillaen blev sat til salg i 2015 var prisen på 52 millioner kroner, og selvom der undervejs er barberet flere millioner af udbudsprisen, er handlen, der netop er blevet tinglyst, årets absolut dyreste.

Årets nu næstdyreste villasalg blev indgået i juni til 36 millioner kroner lidt længere nede ad strandvejen i nabobyen Skodsborg.

Rigmand står bag seneste to rekorder

Manden bag det nye rekordhandel er erhvervsrigmand og milliardær Johan Schrøder. Dermed står han bag både dette års og sidste års dyreste villahandler.

Sidste år købte Johan Schrøder nemlig sit 454 kvadratmeter store nabohus på Strandvejen i Taarbæk med ti værelser, vinkælder, fitness- og spa-afdeling på 454 kvadratmeter for hele 65 millioner kroner, oplyser Boliga.dk.

Dette års rekord har hidtil været ejet af Keops-stifteren Ole Vagner, der købte villaen i sommeren 2003 for godt og vel 31,5 millioner kr.

Du kan se Danmarks dyreste huse, der er til salg netop nu her.