To nye biler dumper på prisen - men hvad er din egen bil værd?

To nye biler på de danske veje sælges for dyrt, mener Go' morgen Danmarks bilekspert. Men hvad din egen bil - hvad er den værd?

Ford Ka+ er ny model på markedet, Mitsubishi Space Star har fået et facelift - to nye biler på de danske veje, der har én ting tilfælles:

Begge biler lever ikke op til prisniveauet.

Sådan lyder den måske lidt hårde dom fra Karsten Meyland Lemche fra FDM, der er fast bilekspert i Go’ morgen Danmark.

Nederst i artiklen kan du få vurderet, hvad din egen bil er værd - bare brug beregneren.

To jævne - men dyre biler

Både Mitsubishi og Fords nye biler - der begge tilhører en mellemkategori af de klasser, man kalder minibiler og en mikrobiler - er forholdsvis enkle i deres design.

Det er begge biler, der henvender sig til folk, der 'bare' vil fra A til B, men alligevel har de nogle mangler, der gør, at de er for dyre, mener Karsten Meyland Lemche.

Fords Ka+ får særligt kritik for dens manglende motorkraft og udstyr.

I videoen øverst i artiklen kan du se anmelderens bud på to biler, man skal købe i stedet for Mitsubishi og Fords modeller. 

For selvom bilen kører godt, så er den langsom, og indvendigt er der heller ikke meget at falde i svime over, mener bilanmelderen.

- Ford Ka+ havde været en god bil for ti år siden – det er en bil, der er mere fortid end nutid, siger Karsten Meyland Lemche.

Herunder kan du læse et sammendrag af den anmeldelse, han har givet de to biler:

Se vurderingen af de to biler
Ford Ka+ og Mitsubishi Space Star

Det kan som almindelig køber være svært at vurdere, om den bil, man køber, reelt er prisen værd.

Lige så vanskeligt kan det være gætte prisen på ens egen bil.

Hvis du vil tjekke, om din bil er det værd, som du tror, den er, kan du få den vurderet lige herunder. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde beregneren.

TV 2 står ikke bag udarbejdelsen af beregneren. Beregneren er udarbejdet og leveret af AutoUncle, der er ansvarlig for indhold og resultater.