Kød, sovs og ost: Her er tre grunde til at "droppe" slankekuren i weekenden

Et pølsebrød kan meget mere end at ledsage pølser. Sådan forvandler du det det til en lækker weekendsnack.

Især de billige pølsebrød, der hænger sammen, er specielt velegnede til at blive brugt til alt muligt andet end som pølseledsager.

Istedet for at dele dem fra hinanden, skærer du hele rækken over med din brødkniv, og du har nu et stort stykke blødt brød, der venter på at blive anrettet med alverdens junk-food kombinationer.

Her i artiklen kan du se tre variationer, men det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan lave af de små snacks, der er lette at spise.

Server dem på et fad foran fjernsynet til håndboldkampen på søndag, til børnefødselsdage, eller når vennerne kommer forbi til en kold øl i weekenden. 

16x9
En klassiker serveret i pølsebrød. Foto: TV 2

Ingredienser:

  • Pølsebrød
  • Grillet bøf i strimler
  • Bearnaisesauce
  • Bløde løg
  • Ost
  • Estragon
  • Smør
16x9
Smagen af grill i vinterhalvåret. Foto: TV 2

Ingredienser:

  • Pølsebrød
  • Stegt kylling i tern
  • BBQ sauce
  • Rødløg
  • Ost
16x9
Den simple burger i et pølsebrød. Foto: TV 2

Ingredienser:

  • Pølsebrød
  • Hakket oksekød
  • Salt
  • Peber
  • Hvidløgspulver
  • Sennep
  • Ketchup
  • Løgtern
  • Stegte baconskiver
  • Ost