Her er alle værterne i Frihuset

16x9
Fra venstre: Peter Rygaard, Thomas Uhrskov, Lene Beier, Cecilie Hother, Elisabeth Anderson og Flemming Rune Foto: Carsten Andersen

'TV 2 Frihuset' bliver ét af flagskibene på Danmarks nye fritidskanal, TV 2 Fri. Hver dag vil kanalen sende to timers direkte tv fra de skønne omgivelser i og omkring ejendommen Krabbeslund, som ligger ved Ejby på Midtsjælland _ lige ud til Isefjorden.

De heldige værter, der dagligt skal boltre sig med natur, hobby, hygge, dyrkning af haven og madlavning, er nu blevet afsløret, og der er tale om et par meget kendte tv_personligheder, nogle gammelkendte værter der vender tilbage til skærmen, og ét helt nyt og uprøvet tv_ansigt.

De seks Frihuset_værter er nemlig  Cecilie Hother og Thomas Uhrskov, Peter Rygaard, Lene Beier, Flemming Rune og Elizabeth Anderson. Derudover vil bl.a. Peter Tanev bidrage til løjerne med et fiskeprogram på kanalen.

Fra 'BingoBoxen' og 'Kyst til kyst' til Frihuset
35_årige Lene Beier er et af de ansigter, som mange seere straks vil genkende, men måske ikke umiddelbart kunne placere. Hun var nemlig Hilda Heicks efterfølger i DRs spilprogram 'BingoBoxen', som kørte for nogle år siden, og derudover har hun været quizvært på TV 2 Charlie.
Lene Beier skal i Frihuset være allround_vært.

52_årige Flemming Rune er også et velkendt ansigt, som kan være svært at placere. Han var nemlig træ_ og plante_eksperten i DRs populære sommerprogram 'Danmark kyst til kyst'.
I Frihuset skal Flemming Rune fungere som en slags "naturvejleder" og ekspert i alt, hvad der er levende, derunder også mere uønskede eksistenser som f.eks. skimmelsvamp i boligen.

54_årige Peter Rygaard er et særdeles kendt ansigt, som imidlertid ikke har været at se på tv_skærmen meget længe. Han er selvlært skuespiller og tv_vært. I slutningen af 1990'erne optrådte han som hurtigttalende gør_-det_-selv_-mand i TV 2_programmet 'Rygaards garage' og gav senere tips om søm, skruer og fugemasse i boligprogrammer på DR. Som skuespiller har han bl.a. medvirket i tv_serien 'Rejseholdet' samt i film som 'Mifunes sidste sang', 'Max' og 'Lotto'.
Peter Rygaard skal være Frihusets faste handyman.

51_årige Elizabeth Anderson er Frihusets eneste helt nye og uprøvede tv_novice. Hun blev uddannet gartner i 1985 og er medejer af firmaet Gartnerpigerne. Hun bor i en lejlighed på Frederiksberg i København, som netop nu er fuld af planter, der skal forspires før udplantningen i haven ved Frihuset.
I Frihuset skal Elizabeth Anderson passe frugthaven og nyttehaven, samarbejde med Flemming Rune, og indimellem vil hun også optræde i køkkenet, hvor hun laver mad af de egenproducerede grønsager og frugter.

Den 34_årige vejrvært Cecilie Hother og den 54_årige skiekspert Thomas Uhrskov behøver vist ikke den store introduktion (læs evt. via link nedenfor). De skal begge være allroundværter i Frihuset. Cecilie med særlig forkærlighed for madlavning og Uhrskov med hang til friluftsliv og bål.

TV 2s nye fritidskanal, TV 2 Fri, har første sendedag søndag d. 5. maj