Guide: Sådan planter du selv frugtbuske i haven

Hindbær, brombær og alle de andre lækre frugtbuske er skønne at få plantet i haven, så man sommeren igennem kan nyde de fine bær direkte fra buskene i haven. Fri-vært og gartner Elizabeth Anderson har kastet sig over bærbuskene. I klippet herover kan du få alle hendes gode råd og tips til, hvordan du bedst planter bærbuske i haven. 

- Det kan være svært at vælge sort, for der findes så mange forskellige, og jeg får hjælp af den lokale planteskole, når jeg skal vælge. Men jeg går efter sunde og resistente arter og nogle der både giver tidlige og sene bær, så der er noget hele sommeren.

Og ifølge Elizabeth Anderson er det en både nøjsom og nem plante at gå i krig med.

I Klippet kan du også se en overrasket cecilie Hother grave sølvbestik op ad jorden ved 'Frihuset'.