(Sk)æg dessert: Sådan laver du brownie i en æggeskal

Grillen kan bruges til mange andre ting end at tilberede bøffer og pølser, og den kan også bruges til at bage i. Men hvis du er træt af den klassiske bradepande med brownies, giver Hasse fra Grilllandsholdet dig her tips til en alternativ servering.

For at bage brownies i æggeskaller, skal du først tømme skallerne for æggemasse. Det gør du ved at prikke et lillefingerstort hul i bunden med en kødnål eller noget andet skarpt, hvorefter du ødelægger æggeblommen med nålen.

Så kan du lige så stille hælde æggemassen ud af ægget, hvorefter du skyller det og koger det i en saltlage i en halv times tid.

Efter kogningen skylles ægget igen, der hældes en smule olie i og så er du klar til at sprøjte din favorit browniedej ind i ægget med en sprøjtepose, så dejen fylder 2/3 af ægget.

Æggene skal have cirka 180 grader i et kvarter, og så er de klar til at blive serveret til de intetanende gæster - for eksempel i æggebægre efter grillmaden.