Nordisk mester i cocktails: Her er vinderdrinken

Hardeep Rehal blev dette års nordiske mester i at lave cocktails og skal om en måneds tid repræsentere Danmark til VM i cocktail I torsdagens udgave

Hardeep Rehal blev dette års nordiske mester i at lave cocktails og skal om en måneds tid repræsentere Danmark til VM i cocktail

I torsdagens udgave af ’Go’ morgen Danmark’ fik Mikkel Kryger besøg af to cocktail-mestre.

- Du kommer til Danmark, og det første, du ser, er vores lange kystlinje, og så skal det bare smage af dansk strand, siger Hardeep Rehal i sammenhæng med, at han fortæller om hans danskprægede vinderdrink til Nordisk Mesterskab i cocktails i Danmark.

Én af de cocktails, der var med til at give Hardeep Rehal sejren, var en genopfindelse af drinken Martini, hvor Hardeep Rehal havde valgt at lade sig inspirere af Danmark ved at bruge danske ingredienser så som dansk vin og danske strandurter.

- Det er udgangspunktet at tage et eller andet, man synes, er helt særligt bundet op på en rigtig spændende historie, for eksempel her at tage de danske ingredienser og sætte dem sammen, og ligesom have dem som udgangspunkt for at bygge en historie og bygge en cocktail op omkring det, fortæller Hasse Bank Johansen, der tidligere har vundet titlen og var dette års dommer.

Om en måneds tid skal Hardeep Rehal deltage til verdensmesterskabet i cocktails, og det skal foregå på et tog, der kører fra Skotland til London.

Se hele klippet med den nordiske mester i cocktails øverst i artiklen, hvor du samtidig kan se Hardeep Rehal lave hans vinderdrink af en Martini.

Se 'Go' morgen Danmark' på TV 2 PLAY