Artig fish & chips

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Fritter: Skrub kartoflerne og skær dem i stave til pommes frittes.
  2. Vend dem med olivenolie og salt.
  3. Bred dem ud på en bageplade på bagepapir og steg dem ved 220 grader i en varm ovn, gerne med grill, til de er gyldne og smækre ca. 20-25 minutter.
  4. Skru ned for ovnen de sidste 6-8 minutter, til 170 grader – så den er klar til din fisk.
  5. Fisk: Del fisken i aflange stykker.
  6. Vend den i mel, æg og knuste cornflakes.
  7. Steg den ved 170 grader i den varm ovn i ca. 10 minutter, eller til fisken er akkurat tilberedt.
  8. Avocadomayo: Blend hvidløg og avocado på en foodprocessor.
  9. Tilsæt olie lidt ad gangen og smag til med salt og lidt citronsaft.
  10. Mayoen kan evt. også laves med en stavblender.
  11. Grønt: Snit kål og salat i både, gulerødderne i stave og radiserne i kvarte.
  12. Servér fisk og fritter med sprøde grøntsager og avocadomayo til at dyppe i.
  13. TIP: vær opmærksom på at de cornflakes du bruger, skal være sukkerfri. Ellers er det en ret anderledes oplevelse!