Bagekartofler med fyld

16x9
Bagt kartoffel med skinkesalat Foto: TV 2
Grad
Let
Tid
45 min

Tilberedning

  1. BAGEKARTOFLER: De vaskes, stikkes og pakkes ind. Bages ved 180 grader i 45 min.
  2. SKINKESALAT: Skinken skæres i fine tern. Bland sammen med creme fraiche, mayo, sennep og skalotteløg. Smages til med salt, peber, sennep og de friske urter.
  3. Radiser på toppen og lidt af den friske dild i kviste kommes i kartoflen, som er bagt og kølig.
  4. REJESALAT MED DEN RØDE DRESSING: Hakket dild vendes med rejer, salt, peber og citron. Bland dressing med grøntsager og kinakål.
  5. Så vendes rejer i, og kommes i kartoflen, som er bagt og kølig.
  6. KYLLINGESALAT: Bland dressingen, kom det tilberedte kylling i, og vend med champignon og majs og salt og peber.
  7. Smages til, fyldes i kartoflen, og pyntes med karse.