Bagt aubergine med grøntsagssalsa, baba ganoush og unghanekebab

16x9
Bagt aubergine med grøntsagssalsa, baba ganoush og unghanekebab Foto: TV 2 / Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min + 40 min

Tilberedning

  1. Bagte auberginer Auberginerne skylles og tørres. Vend dem med olie og lidt salt. Bag dem i ovnen 25 minutter ved 150 grader.
  2. Baba ganoush Bag auberginerne på 150 i 45 minutter. Blend auberginerne med skind sammen med alle de andre ingredienser til en glat puré.
  3. Unghanekebab Unghanebrysterne skæres i 5 tynde skiver på ca. 0.5 cm. Chilien og hvidløg skæres helt fint (et godt trick er at bruge en hvidløgspresser til begge ting ). Riv citronen. Alt mixes sammen med kyllingen og ligger ca. 2 timer i marinaden. Man kan justere tiden alt efter, hvad man man kan nå - både i kortere eller længere tid. Steg kød enten på en varm pande eller kom det på spyd og grill. Stegningen tager ikke lang tid, da kyllingen er tyndskåret.
  4. Grøntsagssalsa Alle grønsagerne hakkes helt fint og mixes sammen.
  5. Evt som ekstra Køb nogle gode fladbrød eller naanbrød og steg hårdt af.