Baja Fiske Taco

16x9
Baja Fiske Taco Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
3
Tid
45 min

Tilberedning

  1. CHIPOTLE-MAYONNAISE: Mix alle ingredienserne til chipotle-mayonnaisen og stil den på køl. Laves gerne en time i forvejen, så den kan sætte sig.
  2. TEMPURA-TORSKEKÆBER MED AVOCADO OG CHIPOTLE-MAYONNAISE: Følg fremgangsmåden på pakken med self-raising mel (selvhævende mel) og stil på køl.
  3. Krydr fisken med lidt salt og vend herefter stykkerne i mel.
  4. Opvarm 1 liter smagsnautral olie i en lille gryde og hav et låg liggende ved siden af i tilfælde af at den skulle gå i brand. Opvarm olien til 170-180 grader (når det “syder” om en træpind/træske er olien klar).
  5. Grill tortiliaerne på den ene side på en glohed grillpande. Pak herefter tortillaerne ind i folie og opbevar dem lunt.
  6. Dyp fiskestykkerne i dejen og fritér herefter stykkerne i den varme olie til de er gyldne og sprøde (ca. 60-80 sekunder).
  7. ANRETNING: Kom en lille skefuld chipotle-mayonnaise på tortillaen og kom et par skiver avocado ovenpå. Kom herefter fisken på og drys lidt koriander og lime saft på efter behov. Tortillaerne nydes straks efter anretning.