Black Pork Curry med ris og spicy tomatsalat

16x9
Foto: Go'Morgen Danmark
Grad
Svær
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. Black Pork Curry: Blend eller stød alle ingredienserne på nær kanel, løg, hvidløg, karryblade, rampe og olie.
  2. Vend kødet sammen med krydderipasten, og lad det marinere sammen i ca. 1 time.
  3. Varm kokosolien op i en stor tykbundet gryde.
  4. Sautér løg, hvidløg, karryblade og rampe heri i et par minutter.
  5. Tilæst kødet sammen med krydderpasten, og krydr med salt. Sautér i 2-3 min.
  6. Tilsæt kanelstang og 2,5 dl vand. Lad det simre i 30 minutter.
  7. Smag saucen til med salt, og tjek at kødet er mørt.
  8. Spicy tomatsalat: Skær tomater, løg og grøn chili i passende størrelser, og vend sammen.
  9. Hæld limejuice over, krydr med peber og salt. Vend det hele sammen, og lad det stå i 5 min.
  10. Smag til med salt og lime.