Boston Cream Donut Kage

16x9
Boston Cream Donut Kage Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Forvarm ovnen til 180 grader og smør en tube form med en masse smør.
  2. Start med at lave din vanilje creme: Pisk alle ingredienser i en skål til det er fluffy og sæt til side.
  3. I en stor skål piske du smør og sukker luftigt 3-4 minutter, skrab kanterne og pisk lidt mere. Tilsæt æggene og æggeblommerne et ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg til det er luftigt. Tilsæt vanilje ekstrakt og pisk.
  4. I en mellem skål blandt mel med, bagepulver og salt. Gradvist af 3 omgange tilsætter du skiftevis din melblanding og kærnemælk til smør massen, til det er en jævn masse. Hæld 2/3 af din dej i formen, og smør den glat spå overfladen.
  5. Med en spiseske fylder du din vaniljecreme oven på den glatte dej i midten hele vejen rundt, uden den rører siderne. Top med den resterende dej og glat den på overfladen. Bag den i 55 min. Eller indtil du kan stikke en tandstik i uden der er dej på.
  6. Tag den ud af ovnen og lad den køle i formen i 20 min.
  7. Når du tager kagen ud, så vend den på hovedet, så den bliver flad på toppen. Mens den afkøler. Laver du din Ganache.
  8. Chokolade Ganache: Hak chokoladen fint i en skål, varm fløden op og hæld halvdelen udover chokoladen, lad den stå i 30 sekunder, og rør herefter til det er smooth, hæld resten af fløden i og rør igen.
  9. Tilsæt nu smør og vanilje ekstrakt og rør til det hele er blandet.
  10. Vend din kage om og hæld din Chokolade Ganache udover lige inden servering.