Bradepandehotdogs

Grad
Let
Pers.
4
Tid
5 min + 40 min

Tilberedning

  1. Halver alle løgene, og skær dem i tynde skiver.
  2. Skræl æblerne, fjern kernehusene, og skær dem i både.
  3. Snit drueagurker i skiver, og kom dem i en skål.
  4. Pil to fed hvidløg.
  5. Læg pølser, løg, tomater og hvidløg på en bradepande, og bag det hele ved 180 grader i cirka 25 minutter.
  6. Fjern tomater, æbler og hvidløg og kom det i en blender med eddike, brun farin, paprika, salt og peber.
  7. Fordel smørret over løgene sammen med engelsk sauce, og bag videre i 8 minutter. Imens blendes ketchuppen helt fin, smages til, og hældes i en skål
  8. Rod lidt rundt i løgene på bradepanden, så de bliver blandet godt rundt i smørret, og læg pølsebrødene ved siden af. Bag færdig i cirka 2 minutter.
  9. Stil bradepanden og skålene med ketchup og drueagurker på bordet, og lav jeres egne lækre hotdogs.