Broccolisuppe med gedeost og røgede mandler

16x9
Broccolisuppe med gedeost og røgede mandler Foto: TV 2
Pers.
4

Tilberedning

  1. Skyl og skær broccoliens buketter af. Skær broccoliens stok i tern.
  2. Steg broccoliens tern sammen med løg og hvidløg i skåret i grove tern. Det må ikke branke. Det skal bare varmes igennem.
  3. Hæld bouillon over, og lad det koge i 5 min.
  4. Tilsæt broccolibuketterne og persillen (gem evt. et par stykker til pynt), og lad det koge i 3 minutter.
  5. Før du blender, hælder du lidt af bouillonen fra. Gem det til at spæde op med, hvis suppen er for tyk.
  6. Blend nu hele herligheden sammen med gedeosten, og smag til med salt og peber.
  7. Pynt suppen med en blanding af grofthakkede peanuts, citronskal og persille. Servér den med det samme.