Chocolate Peanutbutter Layercake

16x9
Chocolate Peanutbutter Layercake. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Bunde: Forvarm ovnen til 180 grader. Smør 3 springforme af 15 cm, og beklæd bunden med bagepapir.
  2. I en stor skål sigtes alle de tørre ingredienser: hvedemel, sukker, mørk kakaopulver, natron, bagepulver og salt, sæt til side.
  3. I en mellem skål piskes de våde ingredienser: æg, kærnemælk, kaffe, olie og vanilje ekstrakt. Tilsæt langsomt de våde ingredienser i de tørre ingredienser, mens der piskes på lav hastighed.
  4. Dejen vil være meget flydende. Fordel den lige i alle 3 springforme og bag dem i 25-35 min. Check efter 25 min ved at stikke en tandstik i dejen, den skal komme ud uden dej på. Når de er færdige tages de ud, og skal køle i formen i 20, min. Mens bundene køler, laves frostingen.
  5. Frosting: I en mellem skål piskes alle ingredienser til frosting, til det er let og luftigt, de kan ikke piske for meget. Heller 1 minut for meget end for lidt.
  6. Når bundene er helt afkølet, så skal de ‘frostes’.
  7. Del frostingen I 2 portioner. Den første portion fordeles mellem bundene og stabler dem. Den anden portion, smøres op på kagens sider og på toppen.
  8. Så skal der pyntes. Hak Reeses Peanutbutter cups, og drys dem udover hele toppen af kagen. Og Server.