Citronfromage med biscuit bund

16x9

Tilberedning

  1. BISCUIT BUND: Pisk æg og sukker helt tykke og luftige. Sigt melet i og vend forsigtigt sammen, så luften bevares.
  2. Smør dejen ud i et jævnt lag på en bageplade på bagepapir. Fordel evt. på to plader, hvis bundende ikke skal være for tykke.
  3. Det er en smagssag, hvor tykke man vil have dem.
  4. Bag dem ved 190 grader i 9 min.
  5. Udstik bundende i den størrelse, du gerne vil lave fromagerne i.
  6. Hold enderne sammen med tape. Fjern udstikkeren.
  7. FROMAGEN: Læg husblassen i blød i koldt vand.
  8. Pisk æggeblommerne luftige med 60 g sukker. Kom citronsaft og skal i.
  9. Pisk hviderne stive med de sidste 60 g sukker. Pisk fløden til flødeskum.
  10. Lun husblassen op i ganske lidt vand, og pisk det ud i æggeblommerne.
  11. Vend hviderne i og til sidst flødeskummet.
  12. Fordel fromagen ovenpå bundende, i den højde du synes. Sæt dem i køleskabet et par timer.
  13. GELÉEN: Kom husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
  14. Bland de to citrussafter og smelt husblassen i en lille kasserolle og pisk den ud i saften.
  15. Fordel geléen på toppen af fromagerne, så der er ca. 2-3 mm. gelé. Lad den sætte sig en times tid i køleskabet.
  16. BONUS TIP: Fromagerne kan sagtens laves dagen før. Tag dem ud og fjern tapen, og træk forsigtigt kagebåndet af hele vejen rundt. Læg evt. et lille mynteblad ved.