Clover Club med sukkersirup

16x9

Tilberedning

  1. Bland alle ingredienserne med is i en shaker. Ryst i 10 sek. Sigt drinken ned i et glas og pynt med hindbær på pind
  2. Sukkersirup: Når man skal lave sukkersirup, er det vigtigt at veje sukkeret og vandet, da sukkerets små korn kan ligge sig anerledes i et deciliter mål fra gang til gang. For at lave en sukkersirup hurtigt og effektivt skal du derfor bruge et marmelade- eller henkogningsglas i en passende størrelse, en vægt, sukker og kogende vand. En stavblender kan med fordel bruges til at forskynde processen.
  3. Vej sukkeret af, og placér det i dit henkogningsglas. Kog vandet i en el kedel, og hæld det kogende vand over dit afvejede sukker. Mix det godt sammen, f.eks. ved simpel omrøring, med en stavblender eller i en normal blender. Husk at alle de ting, du bruger, skal være "koge-faste", dvs. kunne tåle varme. Sukkersirupen holder på køl i køleskabet i op til 3 måneder.