Club Sandwich

16x9
Henrik Jyrks club sandwich Foto: Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
4
Tid
120 min + 30 min

Tilberedning

  1. Mariner kylling brysterne i oliven olie, karry pulver, salt, peber, timian, rosmarin, hvidløg og citron skal. Lad det marinere i 2 timer min.
  2. Steg kyllingbrysterne og lad dem trække, kyllingbrysterne skæres nu ud i tynde skiver, krydres med salt og peber.
  3. Skær nu tomat og krydder med salt, peber, oliven olie og citron skal, drue agurk og løg i passene skiver.
  4. Vask salaten og pulk salaten ud i blade.
  5. Mayonnaisen røres nu med salt, peber, citron skal og ristet karry pulver til en karry mayonnaise.
  6. Baconen grilles til den er sprød. Når baconen er sprød tages den af og ligges på fedtsugende papir.
  7. Toastbrøddet grilles og smøres med smør.
  8. Byg Club sandwichen (1 sandwich).
  9. Smør 1 skive toastbrød med karry mayonnaise.
  10. Læg nu salatblad, tomat, kylling, bacon, løg og drueagurk på brødet.
  11. Smør 1 skive toastbrød på begge sidder, og lig den oven på.
  12. Byg nu sandwichen op på sammen måde, afslut sandwichen ved at lægge 1 stk. smurt toastbrød på toppen og Club sandwichen er færdig.