Curry Laksa (malaysisk nudelsuppe)

16x9
Curry Laksa Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
1 min + 1 min

Tilberedning

  1. Laksa suppe: Alle ingredienserne (på nær fiskefond og kokosmælk) blendes til en fin masse.
  2. Steg så laksa pastaen af i olie i ca. 10 min.
  3. Tilsæt så kokosmælk og fiskefond og smag suppen til med salt. Varm kylling og nudler op i suppen.
  4. Suppen er nu klar til servering.
  5. Chili boh: Chili og hvidløg blendes og steges i olie med sukkeret i ca. 10 min.
  6. Tilbehør: Skyl og hak korianderen. Skyl bønnespiren
  7. Skyl og skær forårsløg
  8. Kog kyllingelårene i ca. 40 min og pil kyllingen af lårene (varmes op i suppen)
  9. Skær tofuen i tern
  10. Skær limes i fjerdedele
  11. Kog æg i 7 min. og pil dem og halver dem
  12. Varm nudlerne i noget af suppen
  13. Anretning: Læg kylling og nudler i en skål og hæld den brandvarme suppe over, pynt nu med tofu, koriander, bønnespire, forårsløg, lime, chili boh og det halve æg. Suppen er nu klar til at nydes.