Fisk bagt med hyldeblomster

16x9
Fisk bagt med hyldeblomster Foto: TV 2
Grad
Mellem
Tid
60 min + 60 min

Tilberedning

  1. FISK BAGT MED HYLDEBLOMST: Befri fisken for evt. skind. Skær fisken i stykker á ca. 100 g. Kom dem på et stykke bagepapir.
  2. Kom en klat smør, salt, citron, urter og hyldeblomster (ca. 1/2 skærm pr. pakke) oven på fisken.
  3. Snør pakken sammen over fisken, og bind med kødsnor.
  4. Kom pakkerne i ovnen ved 150 grader, til fisken falder fra hinanden, når man trykker på den. Det tager ca. 15. minutter.
  5. HYLDEBLOMST-SYLTEDE LØG: Pil løgene, og skær dem igennem på den lange led.
  6. Kog lagen op af eddike og sukker, og kom så løgene i. Kog dem i 10 min. under låg.
  7. Kom løg, lage og hyldeblomstskærme i et eller flere sylteglas. Lad løgene trække i lagen et par timer - gerne længere, inden de bruges.
  8. Brug dem i salater, på rugbrødsmaden eller som tilbehør til kød og fisk.