Forårsrulle med kød

16x9
Billede af mad lavet i Go' morgen Danmark. Foto: TV 2
Grad
Svær
Pers.
4
Tid
90 min

Tilberedning

  1. FORÅRSRULLEFYLD: Svampene renses, skæres ud i kvarte og steges gyldne, og derefter hakkes.
  2. Kålen skæres ud i kvarte, skær stokken ud og skær kålen i fine tynde strimler. Derefter steges det gyldent og efterfølgende mixes det med de hakkede svampe.
  3. Bunden af forårsløgene skæres væk, og det yderste lag fjernes - skær dem i tynde ringe.
  4. Skalotteløg, hvidløg, forårsløg, skal af citron, citrongræs, chili, ingefær, persille, koriander, chili og Kimchee-paste røres i svampe/kål mixen og smages til med salt og citronsaft og evt. mere chili, hvis man ønsker det mere stærk.
  5. Tag halvdelen af fyldet, og mix det med det kogte kalvespidsbryst. Så der er nu to fyld klar.
  6. Læg en forårsrulle dej på et skærebræt. Læg en stor spiseske fyld ca. 5 cm fra et af hjørnerne. Fold dejen over fyldet og rul en gang rundt og fold siderne ind over fyldet.
  7. Pensle med lidt æggehvide på det sidste hjørne og rul dejen rundt så rullen er godt lukket.
  8. Varm olien op og fritér rullerne til de er gyldne. Efterfølgende lægges de på fedtsugende papir