Forskellige typer af latte

16x9
Michelle Kristensens forskellige typer latte. Foto: TV 2 / GO'morgen Danmark

Tilberedning

  1. Rødbede latte til én person: Varm mælken op sammen med rødbedejuice (dog ikke så det begynder at koge, men den skal være meget varm). Kom rødbede-latten i glas, når den er lun. Skal drikkes med det samme.
  2. Matcha latte til én person: Varm mælken op (den må ikke blive kogende - du skal kunne drikke den, uden at du brænder tungen), kom matcha-pulver i og pisk rundt med et ”matcha-piskeris” og tilsæt til sidst honningen og kør rundt med en ske. Drik med det samme.
  3. Golden latte til én person: Varm mælken op (den må ikke blive kogende - du skal kunne drikke den, uden at du brænder tungen) og blend det hele sammen. Skal drikkes med det samme.
  4. Bullet proof choko latte til én person: Blend det hele sammen til en ensartet masse og drik med det samme.