Fried Chicken Burger

16x9
Fried Chicken Burger Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
90 min + 45 min

Tilberedning

  1. FRIED CHICKEN BURGER: Bland alle de øvrige ingrediener i kærnemælken og mariner kyllingen heri, i køleskab, i minimum 3 timer, gerne til næste dag.
  2. Tag kyllingen op fra marinaden og vend den godt i melblandingen. Melet skal ind i alle sprækker og dække helt.
  3. I en god gryde varmes neutral raffineret olie op til 170 grader og kyllingen steges heri, indtil den er gylden - ca. 5 min
  4. Kyllingen tages op og lægges på en rist for at dryppe af og hvile.
  5. Kyllingen steges anden gang i ca. 5 min til for at blive ekstra sprød.
  6. Toast bollerne på skærefladen.
  7. På underbollen lægges et stykke kylling.
  8. Ovenpå syltede agurger.
  9. Smør overbollen generøst med ranch dressing og læg låget på.