Fritatta med blomkål

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Del blomkålen i mundrette buketter. Kom dem i en skål med lidt salt og hæld kogende vand over dem. Lad dem trække imens du forbereder resten.
  2. Pisk æggen med parmesan, salt og peber. Dræn vandet fra blomkålen og bland blomkålen i æggemassen.
  3. Steg æggemassen i olivenolie på en varm, lille pande. Lad den stege ved lav eller middelvarme.
  4. Steg den færdig på blusset, evt. med låg på, så den er hurtigere tilberedt. Eller steg den færdig i en varm ovn, hvis din pande kan tåle det.
  5. Snit fennikel og radiser i tynde skiver og vend dem med olivenolie, salt og lidt citronsaft.
  6. Top fritattaen med tynde fennikel, radiser og evt. brøndkarse og servér straks med brød til.