Fuldkornspizzasnegle

16x9
Grad
Let
Pers.
20
Tid
20 min

Tilberedning

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie, hvorefter mel tilsættes lidt efter lidt – rør først med en grydeske, og ælt derefter dejen godt på et meldrysset bord.
  2. Rul dejen ud, til den er ca. 40 x 20 cm. Sørg for, at dejen har rigeligt mel under sig.
  3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, og lad dejen hæve i ca. 20-30 minutter.
  4. Forbered fyldet ved at røre mosede tomater, salt, peber og hvidløg sammen. Hak peberfrugt og løg.
  5. De mosede tomater fordeles ud i et tyndt lag på dejen, hvorefter løg, peberfrugt og skinke fordeles på dejen. Drys til sidst med oregano.
  6. Rul dejen sammen til en roulade, og skær ca. 20 snegle ud. Sneglene fordeles på en bageplade med bagepapir.
  7. Tryk sneglene sammen, så fyldet ikke falder ud under bagningen, og pensl med æg.
  8. Drys med mozzarella, og bag sneglene i ca. 20 minutter, indtil osten er smeltet og sneglene lysebrune i kanten.