Græskargrød med kokosmælk og ingefær

16x9
Anh Lês græskargrød med kokosmælk og ingefær. Foto: TV 2 / Go' Morgen Danmark
Grad
Let
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Forbered først sago gryn. Sæt det i en gryde med vand og lad det varme op uden at koge i 10 min til perlerne bliver gennemsigtige. Sluk blusset og lad det køle ned.
  2. Fjern skræl og kerner fra græskar og ingefær. Skær græskar i små tern 1 x 1 cm og ingefær i skiver.
  3. Kog vand, sukker, salt og ingefær i ca. 5 min med låg på. Tilsæt derefter græskarternene og lad det koge under svag blus i ca. 8 minutter til ternerne er kogt, men stadig med lidt bid i.
  4. Tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Smag til om der evt. skal mere sukker i. Tilsæt derefter de kogte sago gryn og sluk for blusset. Server grøden lunt med ristet sesam over.