Græskarsuppe med kål

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. Flæk græskarret og skrab kernerne ud med en ske. Kassér dem.
  2. Skær det øverste top og stilken af.
  3. Skær græskarret i tern.
  4. Sautér græskarkødet i olivenolie i en stor, varm gryde. Den skal ikke tage farve.
  5. Hak løg, hvidløg og æble.
  6. Tilsæt løg, hvidløg og æble til græskarret og lad det sauterer i 3-4 minutter, stadig uden at det tager farve.
  7. Tilsæt revet ingefær og kokosmælk.
  8. Kog op. Tilsæt bouillon (start gerne med 3/4 , du kan altid komme mere på).
  9. Kog suppen under låg i ca. 15-20 minutter, eller til grøntsagerne er helt møre.
  10. Blend suppen med en stavblender og smag til med lime og fiskesauce.
  11. Snit kålen fint.
  12. Anret suppen i store skåle eller dybe tallerkner. Top med kål, koriander og lidt chili og servér straks.
  13. TIP: Vil du skrue ned for kalorierne kan du undlade kokosmælk.