Grillet svinebryst med honning, tomater og løg

16x9
Grillet svinebryst med honning, tomater og løg. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4

Tilberedning

  1. SVINEBRYST: Blend salt, timian, rosmarin, hvidløg, d'espelette og citronskal
  2. Gnid nu svinebrystet godt ind i salten, og lad det stå i 6-8 timer
  3. Gnid skindsiden af svinebrystet med olie. Gril nu svinebryste til sværene er sprøde, og brystet er færdigt
  4. Lad svinebrystet hvile i 30 min., og pensl herefter med honningglacen.
  5. HONNING GLACE: Bland alle ingredienserne sammen, og kog ned til det halve. Honning glacen er nu klar.
  6. TOMATER: Skær tomaterne ud i passende stykker, og krydr dem med salt, peber sukker, mynte, sherryeddike og olivenolie.
  7. LØG: Halver løgene, og grill dem. Herefter vendes de grillede løg i saften fra svinebrystet.